20 / 04 / 2024

Anel İş Merkezi'nde metrekaresi 15 euroya kiralık ofis!

Anel İş Merkezi'nde metrekaresi 15 euroya kiralık ofis!

Anel İş Merkezi; Ümraniye'de konumlandırılıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 15 euro + KDV olarak belirlendi. Projedeki ofisler sadece kiralanabiliniyor...



Anadolu Yakasının en çok tercih edilen ofis bölgesi Ümraniyede şirketler büyük metrekare ofis arayışında sorun yaşamazken, 500 metrekarenin altında ofis bulmakta zorlanıyorlar. Anel İş Merkezinin 11. katında yer alan 394 metrekare ofis alanı küçük metrekare ofis arayışı içinde olan firmalara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. A+ standartlara sahip binada çalışanların ve misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri tüm sosyal olanaklar mevcut.

Projedeki ticari alanlar satışa çıkmıyor ancak kiralanıyor. Projedeki ofislerin kiralama metrekare birim fiyatları 15 euro + KDV olarak belirlendi. Ticari ünitelerin teslimatları da hemen yapılıyor.

Anel İş Merkezi, seçkin kullanıcıları ve yeşil bina özellikleriyle prestijli bir çalışma ortamı sunuyor. Binadaki diğer katları Çelebi Holding, SAP, Nycomed, Orange Telekom, Redbull, Watsons, Kariyer.net, Sigortam.net, Hobby Kozmetik gibi ulusal ve uluslararası şirketler paylaşıyor. Anel İş Merkezi, ortak alanlar için kullandığı enerjiyi kendi üretiyor. Enerji ihtiyacını çatıdaki ve terastaki güneş panelleri ve rüzger tribünleriyle karşılıyor. Ayrıca bina su tüketiminin geri dönüşümlü olarak kullanılmasını sağlayan gri su teknolojisine sahip.

Anel İş Merkezi, kullanıcılarına merkezi konumuyla kolay ulaşım ve görünürlük avatajı sağlıyor. Bina dahilindeki sosyal olanaklar ve teknolojik altyapı sayesinde emsallerinden bir adım öne çıkan Anel İş Merkezi'nde kafe, fuaye alanı, spor salonu, konferans salonu, toplantı salonu, yemekhane, kuaför, kuru temizleme gibi olanaklar bulunuyor.

Prestij, konfor ve kaliteyi bir arada sunan Anel İş Merkezinin pazarlama danışmanlığını tek yetkili olarak Propin Property Investment Consultancy yürütüyor.

0212 817 85 55

http://www.anelyapi.com/default.aspxdil=tr


Geri Dön