23 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.



Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kentsel dönüşüm çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ, kentsel dönüşüm kapsamında  Ankara  Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek.  TOKİ  Altındağ kentsel dönüşüm projesinde konutların yanı sıra 5 adet dükkan ve 1 adet de cami yer alacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 30 Eylül 2019 tarihinde müjdelediği Altındağ dönüşüm projesinin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İhale ilanı:
Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Altındağ da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bakan Murat Kurum Altındağ dönüşüm projesiyle ilgili olarak, bölgedeki esnafın da görüş ve düşüncelerini aldıklarını ifade ederek, kentsel dönüşüm projesinde esnafı, vatandaşı mağdur etmeyeceklerinin, projeyi vatandaşlarla el ele yürüteceklerinin altını çizmişti.

Bu alanı tarihi, kültürel, eski haline getirecek proje gerçekleştirilirken vatandaşın ticaretini, turizmini yapacağı alanları oluşturma gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Kurum, vatandaşa, yapılan her kentsel dönüşüm projesinde olduğu gibi ister yerinde isterse alternatif alanlarda belli projeleri sunacaklarını belirtmişti.

 

TOKİ'den İstanbullular'a 10 bin konut!

Dar gelirliye fırsat! İllere göre ucuz konutlar!


Geri Dön