24 / 04 / 2024

toki altındağ kentsel dönüşüm projesi

toki altındağ kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

toki altındağ kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki altındağ kentsel dönüşüm projesi

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kentsel dönüşüm çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ, kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. TOKİ Altındağ kentsel dönüşüm projesinde konutların yanı sıra 5 adet dükkan ve 1 adet de cami yer alacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 30 Eylül 2019 tarihinde müjdelediği Altındağ dönüşüm projesinin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İhale ilanı:
Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bakan Murat Kurum Altındağ dönüşüm projesiyle ilgili olarak, bölgedeki esnafın...