28 / 03 / 2024

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.




İlçeye kazandırdığı yatırımlarını birer birer hizmete açan Altındağ Belediyesi,  Beşikkaya Mahallesi’nde hayata geçirdiği Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servisi’nin açılışı yapıldı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde yapılan açılış törenine Ak Parti  Ankara  Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Ankara İl Halk Sağlığı Müdürü Doğan Akdoğan, Ankara İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen, Ak Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, meclis üyeleri de katıldı.


“Altındağlılar bizi yalnız bırakmadı”


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklama şunları söyledi:


” Ankara’nın böyle sıcak bir gününde buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadınız. Sizin destekleriniz sayesinde Altındağ değişti, daha modern bir hale geldi. Bizler Altındağ’da bu tesisleri yaparken sizlerden güç aldık. Altındağ Belediyesi olarak, her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz. Şu an inşaatı devam etmekte olan 5 tane daha 112 Acil Servisi var. En kısa zamanda onlarında açılışlarını gerçekleştireceğiz”


Yapılan mütevazı açılış törenleriyle tarihe not düştüklerini de belirten Başkan Veysel Tiryaki: “Sağlık hizmetini vatandaşımızın ayağına götürmek için uğraşıyoruz” dedi.



Altındağ Belediyesi



Geri Dön