28 / 03 / 2024

Ankara Eskidji Bit Pazarı 1 Nisan'da açıldı!

Ankara Eskidji Bit Pazarı 1 Nisan'da açıldı!

Mobilyadan elektroniğe kadar bir çok ürünün satıldığı Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara şubesi 1 Nisan itibariyle açıldı. Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara-Esenboğa Havaalanı'na yakın olan yeni şubesinde hayat başladı...




Türkiye 'nin önde gelen ve ucuzluk alışveriş merkezlerinden olan Eskidji Bit Pazarı,1 Nisan itibariyle  Ankara  'nın Çubuk bölgesinde 4. şubesini hizmete açtı. Yenibosna, Haramidere Esenyurt, Sancaktepe 'den sonra hizmete giren ve hayatın başladığı Ankara Eskidji Bit Pazarı lokasyon itibariyle Esenboğa Havaalanı 'na yakın olarak yükseliyor.


 Ankara Eskidji, 2 katlı olarak toplam 26 bin metrekarelik alanı kapsayacak şekilde tasarlandı. Ankara Eskidji 'nin  içerisinde büyüklükleri 18 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösteren toplam 657 adet dükkan birimi yer alıyor. 


Alt katın yüzde 90 oranla kiralamalarının tamamlandığı Ankara Eskidji Bit Pazarı 'nda kiralama süreci halen devam ediyor. Alışveriş merkezindeki birimler 35 ile 40 lira arasında değişim gösteren metrekare birim fiyatları ile kiralanabiliyor. 


Mobilya, ev aletleri, elektronik, bilgisayar, antika, aksesuar gibi çeşitli alanlarda alışveriş imkanı sunulan Eskidji Bit Pazarı Ankara 'da güvenlik, otopark, temizlik ve müşteri servisi gibi olanaklar yer alıyor. Ankara Eskidji Bit Pazarı 'nın ulaşım krokisi şu şekilde: 


Ankara Eskidji Bit Pazarı ulaşım: 



Ankara Eskidji Bit Pazarı 1 Nisan da açıldı!



Adres: Balıkhisar Mah. Özal Bulvarı No: 15 Akyurt / ANKARA

Telefon: 0312 398 2400

http://www.eskidjibitpazari.com/



Geri Dön