19 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 




Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs nedeniyle sıkıntı yaşayan belediye mülklerindeki kiracı esnafa nefes aldıracak bir uygulamayı hayata geçiriyor.

 Sabah'ta yer alan habere göre; Başkanlık teklifi ile meclise sunulan ve oy çokluğuyla kabul edilen karar doğrultusunda, 2021'in ilk 6 aylık kiralarında yüzde 50 indirim yapılacak ve ilk ödeme de 6 ay sonra alınacak.

Ankara Yenimahalle Belediyesi nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Fethi Yaşar, "Pandemi şartları nedeniyle neredeyse 1 yıldır esnafımız ayakta kalmak için mücadele ediyor. Uzun yıllar esnaflık yapmış biri olarak onları çok iyi anlıyorum. Esnafımız kirasını çıkarmakta zorlanıyor. Dükkânını tam randımanlı çalıştıramıyor hatta dükkânı açmak onlar için daha çok masraflı oluyor. Esnafımıza destek olamıyoruz ama en azından belediyemiz kiracısı esnafımıza nefes aldırmak için bu kararı almayı uygun bulduk" dedi.

 
Ankara'da 28.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!


Geri Dön