28 / 03 / 2024

Ankara Yenimahalle belediyesi kira yardımı

Ankara Yenimahalle belediyesi kira yardımı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik mevkiideki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 9 Kasım'da gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden inşaat sektörüne tam destek!

İMKON ve Yenimahalle Belediyesi arasında, inşaatlarda çalışanların mesleki yeterliliklerini arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi 12 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı'na ait olan 12 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 3 Kasım'da gerçekleşecek.

Ankara Yenimahalle'de 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Yenimahalle Belediyesi, Ankara Yenimahalle'deki arsayı satışa çıkardı. 4 bin 606 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 10 milyon 593 bin 800 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 10 milyon 593 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne ait olan imar durumuna göre cinsi konut+kentsel servis alanı olan arsa 10 milyon 593 bin TL bedelle satılıyor.

Ankara Yenimahalle Belediye binası yenileniyor!

İlçeye sosyo-kültürel ve sportif merkezler kazandıran Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Yenimahalle Belediyesi, belediye binasını yeniliyor!

Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Ankara Yenimahalle belediyesi kira yardımı Haberi

Ankara Yenimahalle belediyesi kira yardımı


Yenimahalle Belediyesi, koronavirüs nedeniyle sıkıntı yaşayan belediye mülklerindeki kiracı esnafa nefes aldıracak bir uygulamayı hayata geçiriyor.

 Sabah'ta yer alan habere göre; Başkanlık teklifi ile meclise sunulan ve oy çokluğuyla kabul edilen karar doğrultusunda, 2021'in ilk 6 aylık kiralarında yüzde 50 indirim yapılacak ve ilk ödeme de 6 ay sonra alınacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Fethi Yaşar, "Pandemi şartları nedeniyle neredeyse 1 yıldır esnafımız ayakta kalmak için mücadele ediyor. Uzun yıllar esnaflık yapmış biri olarak onları çok iyi anlıyorum. Esnafımız kirasını çıkarmakta zorlanıyor. Dükkânını tam randımanlı çalıştıramıyor hatta dükkânı açmak onlar için daha çok masraflı oluyor. Esnafımıza destek olamıyoruz ama en azından belediyemiz kiracısı esnafımıza nefes aldırmak için bu kararı almayı uygun bulduk" dedi.

 
Ankara'da 28.7...