18 / 04 / 2024

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı'dan Gayrimenkulde Güç Birliği'ne destek!

Ant Yapı GODER’in başlattığı tarihi fırsata, Anthill, Antasya ve Anteras’la katıldı. 15 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada yüzde 0.70 faiz uygulanıyor



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına Ant Yapı da katıldı. Kampanya kapsamında Ant Yapı'nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinden sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 15 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca ayda yüzde 0.70 faiz oranı ile 10 yıl vadeli banka kredisi imkanı sunuluyor.


YÜZDE 1 KDV AVANTAJI

Anthill Residence ve Antasya Residence projelerinde yüzde 1 KDV avantajı devam ederken, Antteras'da ise 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak KDV indirimi söz konusu. Antteras'ta normalde yüzde 18 olan KDV oranı 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 olarak uygulanacak.


DAİRELER BİRLEŞTİRİLİYOR

Anthill Residence 54 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan projede modüler planlama sistemi sayesinde daireleri birleştirerek 5+1'e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün. Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Anteras'ta ise dört blokta 88 konut bulunuyor.


YERALTI OTOPARKI

8 bin 500 metrekare sosyal alan ayrılan Anteras'ta panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da yer alıyor. Otopark sistemini yeraltına alan proje hem araçların kalabalık görüntüsünü engelliyor hem de güvenli park imkânı sağlıyor.



Sabah


Geri Dön