26 / 04 / 2024

Antalya 11 milyonuncu turistini karşıladı!

Antalya 11 milyonuncu turistini karşıladı!

Alman çifte ICF Airports Antalya Havalimanı tarafından Kundu"daki IC Hotels Green Palace Otel'de bir hafta konaklama imkanı, Freebird Airlines tarafından da gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.




Kente hava yoluyla gelen 11 milyonuncu turist, Alman hemşire Julia ve otomotiv şirketinde çalıAntalya'ya hava şan eşi Viktor August yoluyla gelen Çifti oldu- Freebird 11 milyonuncu Airlmes'm Stuttgart seferiyle Antalya'ya gelen August çifti için karşılama töreni düzenlendi.


Vali Öztürk ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektiren Alman çiftin Türkiye'de bir hafta Kapadokya turu yapmayı planladıkları bildirildi. Çifte ICF Airports Antalya Havalimanı tarafından Kundu"daki IC Hotels Green Palace Otel'de bir hafta konaklama imkanı, Freebird Airlines tarafından da gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi. İki çocuk babası Viktor August, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce de birkaç kez geldikleri Antalya'yı çok sevdiklerini belirterek, 11 milyonuncu turist olduklarını öğrenince çok sevindiklerini söyledi. Karşılarında gazetecileri görünce heyecanlandıklarını dile getiren August, "Böyle beklemiyorduk. Kendimizi Michael Jackson gibi hissettik" dedi. 


Ticari Hayat


Geri Dön