28 / 03 / 2024

Antalya Arena Stadı Pazartesi günü açılacak!

Antalya Arena Stadı Pazartesi günü açılacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri son incelemesinin ardından Antalyaspor - Beşiktaş maçının yeni yapılan Antalya Arena’na oynanmasına karar verdi.



Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri son incelemesinin ardından Antalyaspor - Beşiktaş maçının yeni yapılan Antalya Arena’na oynanmasına karar verdi.Federasyon hafta başında açıkladığı programda maçın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yapılacağını duyurmuştu. 


Federasyon'dan gelen uzman ekip, Antalya Arena'daki incelemesini bitirdi. Yetkililer, maçların oynanmasına mani olabilecek önemli bir eksiğin olmadığı yönünde hazırladığı raporu Federasyon merkezine sundu. TFF de bu rapor doğrultusunda maçın Antalya Arena'da oynanmasına karar verdi.


Statta daha önce güney aut çizgisinin güneş görmediği için gelişmemesi yetkilileri harekete geçirmiş stadyumun açılışı defalarca ertelenmişti. TFF yetkilileri paneller ve vantilatörlerle geliştirilen çimleri de yerinde incelerek zeminde bir sorun olmadığı yönünde olumlu rapor verdiği öğrenildi. 


Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer daha önceki açıklamalarında stadyumun çimlerinde ve elektronik bilet entegresinde sorun olduğunu ifade etmişti. 


Antalyaspor camiası Mardan Stadyumu ve Akdeniz Üniversitesi Stadyumu macerasından sonra 33 bin kişilik yeni mabedine Beşiktaş maçı ile merhaba diyecek. 


Yeni Asya


Geri Dön