19 / 04 / 2024

Antalya'da hortum, plastik seralar ve evlere zarar verdi!

Antalya'da hortum, plastik seralar ve evlere zarar verdi!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Beykonak Mahallesi Fethiyeliler Caddesi'nde hortum oluştu. Hortumda bazı seralar zarar gördü, bazı işçilerin evlerinin de çatıları uçtu...




AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Beykonak Mahallesi Fethiyeliler Caddesi'nde hortum oluştu. Hortumda bazı seralar zarar gördü, bazı işçilerin evlerinin de çatıları uçtu.


Bazı seraların camları kırıldı, bazı plastik seralar yıkıldı, bazılarını ise örtüleri yırtıldı.


Hortumda yaklaşık 5 dönümlük serası zarar gören Ali Kardeş, akşam saatlerinde yağmurla meydana gelen hortumun seralarında zarara neden olduğunu söyledi.


Hortum sırasında seranın içinde bulunduğunu ifade eden Kardeş, "Hortum anında eşim ve diğer işçilerle seranın içindeydik. Gürültüyle dışarı çıktık. Seranın bir kısmı yıkıldı. Allah'tan yıkılan kısmında değildik, yoksa daha kötü olurdu" dedi.


Sabah saatlerinden itibaren komşularının yardımıyla zararını gidermeye başladıklarını belirten Kardeş, serasının sigortasız olduğunu bildirdi.


Kumluca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de hortum meydana gelen bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı. Bölgede ilk belirlemelere göre yaklaşık 60 dekar sera ile bir işçi evinin zarar gördüğü bildirildi.



AA





Geri Dön