26 / 04 / 2024

Antalyaspor tesisleri ne zaman hizmete açılacak?

Antalyaspor tesisleri ne zaman hizmete açılacak?

Bitmek üzere olan Antalyaspor tesislerini gezen Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, tesislerde kendi branşlarına da yer verilmesi nedeniyle gözyaşlarını tutamadı



Antalyaspor kulüp tarihinin en büyük eserinin kazandırılmasına sayılı günler kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in kırmızı-beyazlı kulüp için yaptırdığı Avrupai tesis bitmek üzere. Yapılan yeni tesislerde futbol takımının yanı sıra altyapı ve amatör branşlar için de alanlar bulunuyor. Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban'ın, önceki gün yeni tesisleri gezerken gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. İrban, "Menderes Başkan'dan Allah razı olsun. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Dört dörtlük mükemmel bir tesis Antalyaspor'a kazandırılıyor" diye konuştu.


AKREP HER BRANŞTA

Tesislere hentbol takımı için spor salonu da yapıldığı belirten İrban, "Menderes Başkan dev projenin içerisine hentbol takımımız için de salon yapılmasını istedi. Salonun ebatları, sahanın zemini hentbola uygun yapılmış ve başkanımız bizzat ilgilenmiş. Antalyaspor ismi sadece futbolda değil, diğer branşlarda da duyulacak. Salonun yanı sıra hentbol takımımızın A takım ve altyapı oyuncuları için de konaklama alanları yapılmış. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Antalyaspor çatısı altında artık kolayca hem sporcu hem de Antalyaspor taraftarı yetiştireceğiz" dedi.



Sabah


Geri Dön