23 / 04 / 2024

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi projesinde son durum Çekmeköy Belediyesi tarafından fotoğraflandı... Peki Çekmeköy Devlet Hastanesi nerede yapılıyor? Çekmeköy Devlet Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek? Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman hizmete açılacak?



Çekmeköy Devlet Hastanesi'nin temeli 18 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın katıldığı törenle atılmıştı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yardımcıları Şenol Çetin, Eyüp Yıldırım, Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli, Fatih Sırmacı, Hasan Öztürk ve Latif Coşar ile birlikte ilçede yapılan yatırımları yerinde inceledi.


Poyraz ve yardımcıları, Çekmeköy Devlet Hastanesi inşaat alanını da ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı...


Çekmeköy Devlet Hastanesi nerede?


Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


170 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi, Çekmeköy Kaymakamlığı yanındaki Saray Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor...

 

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman hizmete girecek?


Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


Alemdağ Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan Çekmeköy Devlet Hastanesi'nde acil servis, poliklinikler, laboratuarlar, yeni doğan üniteleri, radyoloji ve daha birçok birimin yer alacağını ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, "Devlet Hastanesi’nin 29 Ekim 2015 Cumhuriyet Bayramı'nda teslim alınması bekleniyor" dedi.

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


Çekmeköy Devlet Hastanesi, nasıl bir hastane olacak? 



Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


Toplam 14 bin 391,92 metrekare arsa üzerinde gerçekleştirilen projenin oturum alanı 5 bin 647,11 metrekare... Çekmeköy Devlet Hastanesi'nin toplam inşaat alanı 48 bin 896,92 metrekare olarak belirlendi. 



Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


Çekmeköy Devlet Hastanesi projesi, inşa alanının tam ortasından iki ayrı parsele bölünmüş olması sebebiyle A ve B blok olarak iki parçaya bölünmüş durumda. Bu alanda projelendirilen hastane kompleksi, her iki blok içinde (A ve B blok) 3 bodrum kat, bir zemin kat, bir tesisat katı ve 7 normal kat olarak planlandı. Proje detayları şöyle;


3. Bodrum Kat kapalı otopark, 8 tane merdiven çekirdeği, 10 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


2. Bodrum Kat otopark, personel giyinme, depolar, arşiv, teknik mahaller, sığınak, atık depolama üniteleri, su depoları, 9 tane merdiven çekirdeği, 10 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.



1. BODRUM KAT: Bu katta; laboratuar, radyoloji, çamaşırhane, sterilizasyon, endoskopi ünitesi, kan alma ve numune alma, morg, depolar ve mal kabul, 9 tane merdiven çekirdeği, 14 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


ZEMİN KAT: Bu katta; acil, kafeterya, diyaliz ünitesi ve ticari alanlar, 9 tane merdiven çekirdeği, 14 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


1. NORMAL KAT: Bu katta; yoğun bakım ünitesi, yönetim, sağlık kurulu, poliklinikler ve 9 tane merdiven çekirdeği, 14 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


2. NORMAL KAT: Bu katta; ameliyathane (7 adet ameliyathene), doğumhane (4 sdl, 3 yataklı doğum ve müdahale odası, 4 yataklı anne oteli), yenidoğan ünitesi(8 yatak), 9 adet küvöz poliklinikler ve 9 tane merdiven çekirdeği, 14 adet asansör (Dört adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


TESİSAT KATI: Bu katta; teknik hacimler bulunmaktadır.


Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?


3. NORMAL KAT: Bu katta; poliklinik ve yatak servisler (1 suit oda, 1 refakatçi odası, 12 tek kişilik oda, 12 çift kişilik oda) ve 6 tane merdiven çekirdeği, 11 adet asansör (Üç adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


4. NORMAL KAT: Bu katta; poliklinik ve yatak servisler(1 suit oda, 1 refakatçi odası, 12 tek kişilik oda, 12 çift kişilk oda) ve 6 tane merdiven çekirdeği, 11 adet asansör(Üç adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


5. NORMAL KAT: Bu katta; poliklinik ve yatak servisler (1 suit oda, 1 refakatçi odası, 12 tek kişilik oda, 12 çift kişilik oda) ve 6 tane merdiven çekirdeği, 11 adet asansör(Üç adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


6. NORMAL KAT: Bu katta; poliklinik ve yatak servisler (1 suit oda, 1 refakatçi odası, 12 tek kişilik oda, 12 çift kişilik oda) ve 6 tane merdiven çekirdeği, 11 adet asansör(Üç adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


7. NORMAL KAT: Bu katta; yemekhane, mutfak, ibadethane, kütüphane, seminer salonu, konferans salonu ve 6 tane merdiven çekirdeği, 11 adet asansör(Üç adeti medikal asansör olmak üzere) bulunmaktadır.


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön