29 / 03 / 2024

Antalya'ya 13.3 milyar TL'lik 646 proje!

Antalya'ya 13.3 milyar TL'lik 646 proje!

Antalya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bölgede toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin devam ettiğini açıkladı.



Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yatırımcı kuruluşlar ve mahalli idareler tarafından toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin devam ettiğini söyledi.


Antalya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki Koordinasyon Kurulu Toplantısına kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı. Yatırımcı kuruluşlar ve mahalli idareler tarafından toplam bedeli 13.3 milyar TL olan 646 projenin yürütülmekte olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, "2017 yılının ikinci çeyreğine girdik. İnşaat sezonunun açıldığı işlerin başladığı önemli periyoddayız, bölge müdürlüklerimiz, il müdürlüklerimiz, üniversitelerimiz, yerel yönetimlerimiz bu sezonu iyi değerlendirmeli. Özellikle yıl içinde her proje için ayrılan ödeneği mutlaka kullanmalıdırlar" dedi.


Antalya'da devam eden büyük yatırımların olduğuna dikkati çeken Vali Münir Karaloğlu; “Özellikle ulaştırma sektöründe, karayolları bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesince yürütülen büyük yatırımlar var. Eğitim konusunda devam eden yatırımlarımız var. Tarım sektöründe özellikle sulamada, devlet su işleri bölge müdürlüğümüz eliyle yürütülen barajlar, göletler, sulama projeleriyle ilgili çok önemli yatırımlar var. Enerji, turizm, sağlık sektöründe sürdürülen yatırımlar var" dedi.


Rölöve ve Anıtlar İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün çalışmalarıyla ilgili sunumlarla devam eden toplantı, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ve DSİ 13. Bölge Müdürlüğü'nün yatırımları hakkında katılımcıları bilgilendirmesiyle sona erdi.



Antalya Ekspres Gazetesi


Geri Dön