26 / 04 / 2024

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!



Lüks konut, iç liman, çarşı, restoran, market, otel, spa gibi farklı yaşam alanlarına yer verilen Anthaven Bodrum'da yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, güneşlenme alanları, yürüyüş alanları, yeşil alan, çocuk oyun alanları, spor alanları, güvenlik ve otopark da bulunuyor. 

Projede, Sahil Evleri, deniz manzarasına hâkim Yamaç Evleri bulunuyor. Aynı zamanda özel mini iskeleleri ve tekneler için tasarlanan iç limanı ile keyif dolu bir yaşamın kapılarını aralayan projede, 5 yıldızlı Radisson Collection imzalı otel bulunuyor. 

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Çarşı’da yer alan iç liman ve sahil manzarasına hâkim mekanlar, birbirinden keyifli deneyimleri ev sahiplerine yaşatıyor. Çarşıda, CarrefourSa Gurme, Bitez Dondurma, Kahve Dünyası gibi markaların yanı sıra Antre Şarap Evi, Karabatak Aspat, Lermi Boutigue, Vi Coffee, Daphne Aroma Terapi, Bodrum Mum, Astronut, Hadi Balık ve Yüksek Kardeşler Midye'de misafirlerini karşılıyor.

Anthaven Aspat, Bodrum merkeze 30 dakika, havaalanına ise 1 saat mesafede konumlanıyor. Proje, Akdeniz ve Bodrum mimarisinin hakim olduğu konut ve ticari alanlarıyla dikkat çekiyor. Anthaven Bodrum'da yaşam yalnızca yaz aylarında değil, kış aylarında da devam ediyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Anthaven Bodrum projesinde ilk etap teslimleri gerçekleştirildi. Projede şu an satışta daire bulunmuyor. 

Web: http://www.anthaven.com.tr/

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede inşa ediliyor? Bağcılar Avrupa Konutları lokasyon!

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

 


Geri Dön