20 / 04 / 2024

Antteras Konutları!

Antteras Konutları!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras

Beylerbeyi Antteras Konutları satılık daire fiyatları kapsamında daireler minimum 1 milyon dolardan başlıyor. Satışlarının devam ettiği Üsküdar Antteras Konutlarında daire teslimleri 2015 yılı içerisinde yapılacak...



Üsküdar Beylerbeyli'nin Küplüce bölgesinde yaşama geçirilen  Antteras  Konutları projesi  Ant Yapı  imzası ile yükseliyor. Bir kaç ay önce inşaatına başlanan Antteras Konutları'nda satışlar devam ediyor.


Antteras Konutları Üsküdar'da 2 odan 1 salon daireden 5 oda 2 salon daireye kadar konut tipleri mevcut.  134 adet daireden meydana gelen Antteras Konutlarında bazı daireler İstanbul boğazına karşı manzaralı. 


 Antteras Konutları!


Beylerbeyi Antteras Konutlarında yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness center, futbol sahası, güvenlik ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlarda yer alıyor. Ant Yapı Antteras Konutları daire fiyatları şöyle:


Antteras Konutları fiyat listesi:


Antteras Konutları satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar 1 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında değişiyor. Metrekare birim fiyatları ise 5 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor.


Antteras Konutları teslim tarihi: 


Antteras Konutları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Üsküdar Antteras Konutlarında daire teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Antteras vaziyet planı:


 Antteras Konutları!


Antteras Beylerbeyi iletişim:

Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön