19 / 04 / 2024

ArenaPark’tan annelere birbirinden güzel hediye!

ArenaPark’tan annelere birbirinden güzel hediye!

3 - 11 Mayıs tarihleri arasında ArenaPark’ ta bulunan mesaj panosuna annesiyle ilgili en güzel mesajı yazan ilk üç kişi Mudo’ dan hediye çeki kazanıyor.



ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’nde iki farklı kampanyaya imza atıyor. 3-11 Mayıs tarihleri arasında ArenaPark’ta bulunan mesaj panosuna annesiyle ilgili en güzel mesajı yazan ilk üç kişi Mudo’dan hediye çeki kazanıyor. 10-11 Mayıs tarihlerindeyse ArenaPark’ta bulunan mağazalardan 75 liralık alışveriş yapan herkesi sürpriz hediyeler bekliyor

 

ArenaPark, Anneler Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenler için iki farklı kampanya düzenledi. ArenaPark’ın ilk kampanyası 3-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşiyor. “Annemi çok seviyorum çünkü….” adını taşıyan kampanya kapsamında  ArenaPark’ta bulunan mesaj panosuna annesiyle ilgili en güzel mesajı yazan ilk üç kişi Mudo’dan hediye çeki kazanıyor. Yarışma sonucunda birinciye Mudo’dan 200 liralık, ikinciye 150 liralık ve üçüncüye ise 100 liralık hediye çeki veriliyor. 

Alışverişini yap, hediyeni kap 

ArenaPark’ın ikinci kampanyası ise “Annenize Bir Hediye de ArenaPark’tan” adını taşıyor. Kampanya katılmak için 10-11 Mayıs tarihlerinde ArenaPark’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 75 liralık alışveriş yapmak ve bunları Trend Card’ına işletmek gerekiyor. Sonrasında çekilişsiz kurasız herkese Bayram Bal, Gratis, Melissa Güzellik Merkezi ve Wyndham Hotels&Resorts’dan sürpriz hediyeler veriliyor. 





Geri Dön