26 / 04 / 2024

En güzel karne hediyesi Kayseri Park’tan!

En güzel karne hediyesi Kayseri Park’tan!

Karnelerini alarak keyifli bir yaz tatiline başlamaya hazırlanan çocukları Kayseri Park, birbirinden güzel hediyelerle ödüllendiriyor...




Karnelerini alarak keyifli bir yaz tatiline başlamaya hazırlanan çocukları Kayseri Park, birbirinden güzel hediyelerle ödüllendiriyor. Kayseri Park’tan 9 Haziran akşamına kadar 50 lira ve üzerinde alışveriş yapanları Legano marka bisikletin yanı sıra MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor ve I-Phone 5 bekliyor.


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, çocukların karne sevincini birbirinden güzel hediyelerle ikiye katlıyor. Kayseri Park’ın 13 Nisan’da başlayan ve 9 Haziran’da son bulacak olan Bahar Kampanyası kapsamında 1 adet MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor, Sağnak Koleji sponsorluğunda 5 adet I-Phone 5 ve Coca Cola sponsorluğunda  55 adet Legano marka  bisiklet hediye ediliyor. Kayseri Park’ın Bahar Kampanyası’na katılmak için merkezde bulunan mağazalardan 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak yeterli. 


Herkese bir hediye var


Çocuklarına güzel bir karne hediyesi vermek isteyen ailelerin Bahar Kampanyası’na büyük ilgi gösterdiğini belirten Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, kampanyanın her yaşa hitap ettiğini söyleyerek, “55 adet bisikletin yanı sıra 1 kişiye MMM Cobra Rcs 250 cc’lik atv motor ve 5 kişiye de I-Phone 5 kazandıracağız. Keyifli bir yaz geçirmek isteyenler için kampanyaya son katılım tarihi 9 Haziran Pazar günü. Çekiliş ise 15 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak” dedi.



Geri Dön