23 / 04 / 2024

Arkitera Mimarlık'tan BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı!

Arkitera Mimarlık'tan BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı!

Arkitera Mimarlık Merkezi, sektörel misyonunu bir adım öteye taşıyor...



Mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi ve mimari kalitenin çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi, sektörel misyonunu bir adım öteye taşıyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra Balkanlar, Eski Sovyet Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden katılımlar ile bölgenin en fazla iş potansiyellerinden birini oluşturmaya aday BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı sektörün krizden çıkışına ivme kazandıracak.

Arkitera Mimarlık Merkezi, yakın zamanda bölgenin markalaşmış en önemli fuarlarından biri olması amaçlanan BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı'yla birlikte hayata geçireceği yenilikleri paylaşmaya hazırlanıyor. 

Tasarım, mimarlık, inovasyon ve teknolojinin yeni buluşma noktası olarak konumlandırılan BUILdIST Yapı Malzemeleri Fuarı'nın yanı sıra Arkitera Mimarlık Merkezi'nin projeleri ve yapı sektörü hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak toplantı 28 Nisan günü saat 09:30'da  İstanbul Modern Cafe'de yapılacak.

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Buildist, 'palyaço' yerine 'penguen' moduna geçecek

Arkitera Mimarlık Merkezi ve Alman Survey Fuarcılık tarafından bu yıl ilk defa yapılacak olan Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı, birkaç yıl içinde Rusya'da yapılan yapı fuarlarından sonra bölgenin ikinci büyük fuarı hedefi koydu. Arkitera Mimarlık Merkezi Kurucu Ortağı Ömer Yılmaz, 30 Eylül- 3 Ekim tarihleri arasında yapılacak İstanbul Fuar Merkezi CNT Expo'da yapılacak fuarda şimiden yüzde 70 rezervasyon aldıklarını kaydetti. Yılmaz, fuarda sayıdan çok niteliği yönelerek farklılaşmayı hedeflediklerini kaydederek, "Tüm fuarlarda yüksek ses ve gürültünün hakim olduğu 'palyaço' olarak adlandırılan mod vardır. Bizim fuarımızda ise takım elbiseli kesime hitap edecek daha elit 'penguen' adı verilen sessiz mod olacak" diye konuştu.

KRİTİK DÖNEMDE PLANLADIK
Fuarda ilk defa uçak ve trenlerde uygulanan mobil barkod ile giriş sistemini de uygulayacaklarını kaydeden Yılmaz, "Cep telefonunuza gelen bu barkodu okuttuğunuzda istediğiniz firmanın katılımcıları ile ilgili bilgilere ulaşabiliyor firmaların yüklediği videoları izleyebiliyorsunuz" dedi. Yılmaz fuara ünlü mimar Jean Nouvel'i getirmek için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Sabah


Geri Dön