24 / 04 / 2024

Arnavutköy-Yeniköy-Karaburun hattı hizmete açıldı!

Arnavutköy-Yeniköy-Karaburun hattı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi, özellikle yaz döneminde insan kalabalığının yoğun olduğu; Karaburun ve Yeniköy Mahallelerinin, ulaşım sorununu çözdü. Yapılan çalışmalar sonucunda, var olan otobüs hatlarına yenisi eklendi.



Arnavutköy Belediyesi, özellikle yaz döneminde insan kalabalığının yoğun olduğu; Karaburun ve Yeniköy Mahallelerinin, ulaşım sorununu çözdü. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar sonucunda, var olan otobüs hatlarına yenisi eklendi.


Arnavutköy Belediyesi ilçenin ulaşım sorunu tamamen ortadan kaldırmak için, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, yaz döneminde insan sirkülasyonunun yoğun olduğu Karaburun Bölgesinin ulaşım sorunun çözmek için İETT Genel Müdürlüğü ile yürüttüğü çalışmalar, sonuç verdi.


İETT Genel Müdürlüğünde yapılan açıklamaya göre; Karaburun- Mescidi Selam arası çalışacak otobüsler, haftanın yedi günü belirli saatlerde hareket edecek. 336K Hat numarasıyla yapılan Karaburun-Mescidi Selam seferleri; Arnavutköy Merkez ve Karaburun Mahallesi arasındaki ulaşım sorununu ortada kaldırmış oldu.


Yeniköy - Karaburun - Mescidi Selam Hattını kullanacak vatandaşlar, otobüs sefer saatlerini; http://mobil.iett.gov.tr/tr/mobil/hatarama/hatsaatleri/336K_YENİKÖY-KARABURUN-MESCİDİ-SELAM-İETT-Otobüs-Sefer-Saatleri linkini tıklayarak öğrenebilir.

Arnavutköy Belediyesi


Geri Dön