25 / 04 / 2024

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.



Arnavutköy Adnan Menderes Mahallesi'nde hayat geçirilen yıkım sırasında, haklarında daha önceden tutanak tutulan ve tahliye kararı verilen ahırların yıkımına engel olmak isteyen yapı sahiplerinin tüm çabaları boşa gitti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; yaptıkları ahırları kendi elleriyle yıkacaklarını söyleyen ahır sahipleri, yıkıma engel olmak için yıkım ekibine dil döktü. Ahır ve kaçak yapıların tahliyesi için kendilerine tebligat gittiklerini söyleyen zabıta ekipleri, yıkım işleminin bugün gerçekleşmek zorunda olduğunu söyleyerek polis nezaretinde yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Yıkımdan önce bazı ahır ve yapılar içerisinde yer alan malzemeler zabıta ekiplerinin de yardımıyla dışarı çıkarıldı. Yıkımı engellemek isteyen ve ahır önüne park ettiği otomobilini çekmeyen bir vatandaşı ise polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Yıkımı engellemek isteyen vatandaşa ardından polis ekipleri maske kuralını ihlalden işlem uyguladı. İlçe genelinde kaçak yapıların yıkımına devam edileceği ifade edildi. 

Arnavutköy'deki 5 kaçak yapı yıkıldı!


Geri Dön