28 / 03 / 2024

Asgari ücret ile ilgili Bakan Nebati rakam verdi!

Asgari ücret ile ilgili Bakan Nebati rakam verdi!

Yeni yıla az bir zaman kalması üzerine farklı asgari ücret tahminleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yaptığı açıklama üzerine ocak ayı zamlarına dair farklılıklar oldu. Asgari ücret tahminleri doğru çıkmadı yeni ücret netleşiyor. İşte tüm ayrıntılar...



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: DERDİMİZ EN UYGUN RAKAMA ÇIKARMAK
TÜGVA 6. Gençlik Buluşması öncesi asgari ücret için yeni mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti zulme rıza göstermez derdimiz sadece Allah'ın izniyle asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak ifadelerini kullandı. Türkiye'nin yoksulluk durumuna dair çalışmalar devam ediyor asgari ücret zammı ise herkesi şaşırtacak sözleriyle konuşmasına son verdi.

ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ ŞAŞIRTTI
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret için enflasyon rakamı üzerinden zam yapılacağını duyururken aynı zamanda tahminlerde de bulundu. Nebati, yüzde 40-45 arasında zam bekleniyor bu da asgari ücreti 8 bin TL yapıyor ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön