23 / 04 / 2024

Asgari ücrete zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanın gözü bu haberde!

Asgari ücrete zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanın gözü bu haberde!

Geçtiğimiz yılbaşında asgari ücrete zam gelmiş ve net asgari ücret 4.253,40 TL olarak belirlenmişti. Bu ücret artışının hemen ardından siyasiler bu artışın yılın diğer yarısında da yaşanabileceği sinyalini vermişlerdi. Her geçen gün alım gücünün eriyerek düşmesiyle büyük çoğunluğun asgari ücretle ça



Bakan Bilgin, memur ve emeklilerine enflasyon farkının ödeneceğini belirterek, emeklilerin 6 aylık enflasyon oranında zam alacaklarını ifade etti.

Bakan Bilgin Haziran ayını işaret ederekn enflasyonun tahribatından korumak adına bir yol haritası belirleyeceklerini anlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön