28 / 03 / 2024

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Yaşanan ekonomik krizde asgari ücretlilerin beklediği yüz güldürecek haber açıklandı. Asgari ücretlilerin gelirine ek 1000 TL müjdesi.



Bu ay maaşlarınızı iki defa kontrol etmeyi unutmayın. Asgari ücret ile çalışan ve sıkıntı yaşayan birçok insan için ek ödeme haberi detaylarıyla netleşti. Son zamanlarda özellikle özel sektör çalışanlarının aklını kurcalayan sürekli merak halinde olmalarına sebep olan ek ücret konusu gündeme gelerek herkes için açığa kavuştu.  Asgari ücret çalışanlarına destek amacıyla maaşlara eklenecek olan ek gelir sınır olmayarak belirli bir süre devam edecektir.

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Asgari ücrete ek 1000 TL ödeme yapılacak!

Bütün çalışanlara 1000 TL ek gelir yardımı

Bir süredir gündemde olan ve alma imkânı olanları merakla bekleten destek haberi detaylarıyla açıklandı. Açıklamalarla birlikte ek gelir desteği onaylandı ve süresi belirlendi.

Asgari ücret çalışanlarına doğal gaz desteği adı altında maaşlarına ek gelir olarak 1000 TL desteği onaylandı. Çalışanların hepsine tam 1000TL enerji yardımı yapılacak. Bu başvuru ve onayı işverenler tarafından yapılacak olan başvuru ile onay alacaktır. 

Yardımın belirlenen süresi 30 Haziran 2023 tarihidir. Yani bu tarihe kadar her ay 1000 TL maaşlara yansıyacaktır. Bu durumla birlikte de çalışanların maaşlarına aylık 1000TL’yi geçmeyecek şekilde ödeme ekleneceği de belirtildi. Aynı zamanda ise gelir vergisinin kesilmeyeceği konusu da açığa kavuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön