19 / 04 / 2024

Ashley Furniture'den yeni vintage tasarımlar!

Ashley Furniture'den yeni vintage tasarımlar!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; ev dekorasyonunda Vintage sevenlere yepyeni tasarımlar sunuyor…



Dünyanın en ünlü mobilya markalarından Ashley Furniture; konforu, kaliteyi, doğallığı birleştiren ürünleriyle evini seven, dekorasyona önem veren ve renkleri ahenk içinde kullanmak isteyenleri yepyeni konsept anlayışlarıyla buluşturuyor.


Son dönemin akımı olan Vintage ürünlerini ev dekorasyonunda da kullanmayı sevenlere özel Demarlos Yatak Odası takımı, en popüler ürünler arasında yerini çoktan aldı bile. Ashley Furniture’a özel tasarımıyla Vintage Casual Serisi, doğal renkler ve desenlerle, yatak odalarına elegan, romantik bir hava getiriyor.


Eskitme kaplamaların yanı sıra yatak başında doğal kumaşlar ve Vintage özelliği taşıyan zımba detayların kullanıldığı tasarımlar, kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Komodin içlerinde priz ve harici girişlerin yanısıra fonksiyenel tepsi çekmecesi, şifonyer üst çekmecesindeki takı bölmeleri ve yumuşak yüzey kaplamalarıyla takı ve saat gibi aksesuarların düzenli bir şekilde yerleştirilmesini de sağlıyor.


Ashley Furniture’da, doğal renkler ve desenlerle gelen şıklık…


Tamamen doğal ahşap kaplama ve reçine boya ile hassas bünyeler için de ideal özellikler barındıran Vintage Casual Serisi, Queen ve King seçenekleriyle tasarlanırken, farklı renk isteyenler için parşömen beyazını zevkinize sunuyor.


Dekorasyonu yalnızca renk veya desen uyumunda aramayan, kendi tarzını da evine ve yaşamına katmak isteyenlerin takipçisi olduğu Ashley Furniture’ da oturma grupları, yatak odaları, çocuk ve genç odaları, mutfak ve aksesuar mobilyaları, aydınlatma ve dekoratif objelere kadar yaşamınıza dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek tüm ürünler yer almakta.




Geri Dön