24 / 04 / 2024

Ashley Furniture vintage dekorasyon

Ashley Furniture vintage dekorasyon

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; ev dekorasyonunda Vintage sevenlere yepyeni tasarımlar sunuyor…

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bir iPhone modeli daha adaya veda ediyor!

Apple, daha önce "vintage ürün" kategorisine aldığı iPhone 5c modeline artık hiçbir destek sağlamayacak. İşte detaylar...

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Furniture İstanbul 6 Kasım'da başlıyor!

Furniture İstanbul 2018 mobilya sektörünün en köklü fuarı olarak bu yıl kapılarını 6 Kasım ile 11 Kasım 2018 tarihleri arasında açıyor.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Furniture İstanbul'da mobilyalar yarışıyor!

Bugün ziyarete açılan İstanbul Mobilya Fuarı'nı 70 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarda sergilenen mobilyalar 7 farklı kategoride tasarım yarışmasına katılacak. 

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Ashley Furniture vintage dekorasyon Haberi

Ashley Furniture vintage dekorasyon

Dünyanın en ünlü mobilya markalarından Ashley Furniture; konforu, kaliteyi, doğallığı birleştiren ürünleriyle evini seven, dekorasyona önem veren ve renkleri ahenk içinde kullanmak isteyenleri yepyeni konsept anlayışlarıyla buluşturuyor.


Son dönemin akımı olan Vintage ürünlerini ev dekorasyonunda da kullanmayı sevenlere özel Demarlos Yatak Odası takımı, en popüler ürünler arasında yerini çoktan aldı bile. Ashley Furniture’a özel tasarımıyla Vintage Casual Serisi, doğal renkler ve desenlerle, yatak odalarına elegan, romantik bir hava getiriyor.


Eskitme kaplamaların yanı sıra yatak başında doğal kumaşlar ve Vintage özelliği taşıyan zımba detayların kullanıldığı tasarımlar, kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Komodin içlerinde priz ve harici girişlerin yanısıra fonksiyenel tepsi çekmecesi, şifonyer üst çekmecesindeki takı bölmeleri ve yumuşak yüzey kaplamalarıyla takı ve saat gibi aksesuarların düzenli bir şekilde yerleştirilmesini de sağlıyor.


Ashley Furniture’da, doğal...