28 / 03 / 2024

Asrın Konutları’nda hemen tapu teslim!

Asrın Konutları’nda hemen tapu teslim!

Firma: Kuran İnşaat

Proje: Asrın Konutları

Konut projelerini inceleyenlerin ve de birikimleriyle ev almayı düşünenlerin tercihi Asrın Konutları, yatırımları kazanca dönüştürüyor. Hemen tapu teslim fırsatı sunulan projede yeni komşularınız sizi bekliyor...



Birbirinden özel ödeme seçeneği ile yatırımcıları heyecanlandıran projede dairelerin içerisinde ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve portmanto standart olarak yer almaktadır. Alışveriş merkezlerinde kullanılan ileri teknoloji ürünü akıllı yangın söndürme sistemine sahip Asrın Konutları,  can ve mal güvenliğinizi de koruma altına alıyor.


Yaşamın ve komşuluk ilişkilerinin bir arada hayat bulduğu Asrın Konutları’nın sosyal tesislerinde, rahat bir kullanım için bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, saunalar, spor salonları ve spa salonları dizayn edilmiştir. Ayrıca 120 öğrenci kapasiteli 0-5 yaş kreş, 216 m2 market, 580 m2 ibadethane bölümü, 160 m2 mescit, aynı anda 3 ayrı grubun sohbet edebileceği odalar bulunmaktadır. 


Her türlü ayrıntının düşünüldüğü projede, taziye evi, çatı cafe- restaurant , çatıda 300 mlik yürüyüş ve koşu parkuru, Çatı açık hava fitness – basket ve voleybol sahaları, her yaş gurubu için oyun salonları, bay – bayan kuaför salonları , bayanlara yönelik çamaşırhane hizmetleri gibi imkanlar bulunmaktadır.


Kuran İnşaat, hayatın tam merkezinde konumlanmıştır. Beylikdüzü E-5 girişinde Carrefour marketten sonra Media Markt' ın hemen arkasında bulunuyor. 


Satış Ofisi: 0212 852 30 30 

Web: www.kuraninsaat.com 



projeye sor



Geri Dön