26 / 04 / 2024

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işleri hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun portföyünde yer alan; Tekirdağ İli, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesi 59 pafta, 218 Ada 34 no.lu parselde kayıtlı taşınmazın hafriyat ve kaba inşaat işleri için 1 milyon 767 bin TL + KDV bedel ile HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptırılmasının onaylanmasına karar verildi. 

Ata GYO'nun 
Şirket yönetim kurulunun 04/03/2020 tarihli toplantısında;

1.    Portföyümüzde yer alan; Tekirdağ İli, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mah. 59 pafta, 218 Ada 34 no.lu parselde kayıtlı taşınmazın hafriyat ve kaba inşaat işleri için 1.767.000.-TL + KDV bedel ile, Mansuroğlu Mah. 286/4 Sok. N16 D:12 Bayraklı/İZMİR adresinde mukim HGS MİMARLIK- GÖKÇEN ÖNCÜ'ye yaptırılmasının onaylanmasına ve

2.    Şirketimiz ile HGS MİMARLIK-GÖKÇEN ÖNCÜ arasında akdedilecek hafriyat ve kaba inşaat işleri sözleşmesinin bu kapsamda tanzim ve imza edilmesine ve sözleşmenin hüküm ve şartlarının onaylanmasına, katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön