25 / 04 / 2024

Audi A6 Sedan'ın fiyatına şoke eden zam! Bu kadar artacağını kimse tahmin etmiyordu! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi..

Audi A6 Sedan'ın fiyatına şoke eden zam! Bu kadar artacağını kimse tahmin etmiyordu! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi..

Yeni yıla zamla giren Audi, A6 modeline öyle bir zam yaptı ki aracın fiyatı adeta uçtu. İşte Audi A6 Sedan'ın  16 Ocak 2023 fiyat listesi...



Audi 2023'ü zamla karşıladı. Markaya ait A6 Sedan'ın fiyatı yaklaşık 140 bin TL zamlandı. Gelen zamla birlikte Audi A6 Sedan, 2 milyon 321 bin TL ile 3 milyon 544 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılmaya başlandı. Audi A6 Sedan'ın  16 Ocak 2023 fiyat listesi..

Genişletilmiş Audi Singleframe çerçeveden, sportif krom detaylı yan hava girişlerine ve ince farlara kadar, A6 Sedan'ın ön kısmı tamamen ilerici bir yapıya sahip olacak şekilde tasarlandı.  Çamurluk üstündeki güçlü kavislere sahip keskinleştirilmiş omuz çizgisi, quattro mirasını vurgularken; dış aynalar, kapı başlıkları üzerinde sportif bir şekilde konumlandırılıyor.

Audi A6 Sedan ın fiyatına şoke eden zam! Bu kadar artacağını kimse tahmin etmiyordu! İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi..

Audi A6 Sedan'ın cömertçe tasarlanmış iç mekanı, çok sayıda konfor ve rahatlık özelliği, bireysel olarak ayarlanabilen bir kullanım konsepti ve düşük ses seviyesi sunuyor. Opsiyonel Audi design selection, iç kısımda size özel malzeme ve renklerin estetik bir ön seçimini sunuyor. 

Standart Ambiyans aydınlatma paketi plus, benzersiz bir atmosfer yaratıyor ve Audi A6 Sedan'ın iç mekanına iyi hissettirme etkisi ile büyüleyici bir ambiyans kazandırıyor. Hassas kontur aydınlatması, gösterge panelini, orta konsolu ve diğer öne çıkan tasarım öğelerini 30 farklı renk tonunda vurguluyor.

Peki Audi A6 Sedan'ın teknik özellikleri neler? İşte, Audi A6 Sedan'ın teknik özellikleri ve 16 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön