29 / 03 / 2024

Audi e-tron GT quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron GT quattro hakkında her şey…

Audi e-tron GT quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi e-tron GT quattro hakkında her şey…

Audi e-tron GT quattro'nun Mart ayı fiyatı belli oldu. Peki 2023 model Audi e-tron GT quattro almak isteyenlerin ödemesi gereken tutar ne kadar? İşte Audi e-tron GT quattro 27 Mart 2023 fiyat listesi...



Audi'nin elektrikli otomobili e-tron GT quattro nispeten yüksek fiyatlarıyla alıcılarını oldukça düşündürse de özellikleri bakımından da beğeni topluyor. 350 kW güç ve 640 Nm tork üretebilen elektrikli bir motora sahip olan Audi e-tron GT quattro, 0'dan 100 km/s hıza 4.1 saniyede çıkabiliyor. Otomobil şarjı tam doluyken 487 km yol yapabiliyor.

İç mekan tasarımı

İç mekanda Audi e-tron GT quattro, en yüksek kalitede malzemeden üretilen aksamıyla birlikte günlük kullanılabilirlik sunuyor. Ayrıca sportiflik, ayrıcalık ve konfor yayıyor.

Dış tasarım

Audi e-tron GT quattro'nun tasarımı, elektrikli mobilitenin ve benzersiz Audi DNA'sının muhteşem uyumunu gözler önüne seriyor. Gövdenin heykelsi tasarımı, güce ve performansa vurgu yapıyor.

Alt gövdeye entegre edilmiş 800 voltluk lityum iyon pil, hem şarj olurken hem de sürüş sırasında sunduğu yüksek performans ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Yüzde 5'ten yüzde 80'e ideal koşullar altında 22.5 dakikada şarj olabiliyor. Yolda şarj için 26 Avrupa ülkesinde 310 binden fazla şarj noktası sunuluyor.

Peki Audi e-tron GT quattro'nun teknik özellikleri neler? İşte Audi e-tron GT quattro'nun teknik özellikleri ve  27 Mart 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön