19 / 04 / 2024

Audi Q5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi Q5 Sportback 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi Q5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi Q5 Sportback 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Alman otomotiv devi Audi’nin kasım ayı fiyat listesi açıklandı.. Peki Audi Q5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? İşte, Audi Q5 Sportback'in 27 Kasım 2022 fiyat listesi...



Audi Q5 Sportback, bir SUV'un güçlü performansını yüksek günlük kullanılabilirlikle birleştiriyor. Coupe benzeri tavan çizgisi, sportif tasarım dilinin altını çizerken, quattro dört tekerlekten çekiş, her seferinde büyüleyici bir sürüş sağlıyor. Düz eğimli arka kısmıyla bile Audi Q5 Sportback, rahat bir baş ve diz mesafesi dahil olmak üzere beş kişi için bol miktarda alan sağlıyor.

Audi Q5 Sportback'in tasarımı, dinamik ve üstün karizması ile oldukça etkileyici bir görünüm sunuyor. Ayrıca Opsiyonel S line donanım serisi daha da sportif vurgular ekliyor. 

Audi Q5 Sportback için isteğe bağlı OLED'ler, üç boyutlu bir düzende küçük, ayrı ayrı kontrol edilebilen segmentler halinde düzenleniyor ve etkileyici sıralamaları sayesinde yeni aydınlatma senaryoları oluşturuyor. Otomobili satın alırken isteğe bağlı üç farklı arka ışık imzası tasarımı arasından seçim yapılabiliyor. İlave olarak, arka ışık imzasının karakteri, kullanım sırasında sürüş modunu yansıtmak için otomatik olarak değişiyor. Yenilikçi OLED teknolojisine sahip isteğe bağlı arka lambalar, yakınlık algılama ile donatılıyor. Araç hareketsizken ve arkadan yaklaşan başka bir araç veya yol kullanıcısı 2 metre içinde geldiğinde, daha geniş bir görünür alan oluşturmak için tüm OLED segmentleri otomatik olarak yanmaya başlıyor. 

Peki Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi Q5 Sportback'in teknik özellikleri ve 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön