25 / 04 / 2024

Audi Q8 fiyatları belli oldu! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Audi Q8 fiyatları belli oldu! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Audi Q8'in yeni fiyatları belli oldu! Eylül fırsatlarını kaçırmayın! Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini tam boyutlu bir SUV'nin pratik çok yönlülüğüyle birleştirir. Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...



Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupe'nin zarafetini tam boyutlu bir SUV'nin pratik çok yönlülüğüyle birleştirir. Zengin donanıma ve geniş bağlantı ağına sahip Audi Q8, sahada görev yapabilecek kadar dayanıklı kabul ediliyor. Q8, iş ve oyun için güvenli bir arkadaştır. Q8, iş ve oyun için güvenli bir arkadaştır.

Bu otomobil, orijinal Audi quattro'dan ödünç alınan özellikler ve benzersiz yeni bir şasi ile etkileyici tasarımıyla öne çıkıyor. Lüks ve zarif iç mekan, dokunmatik ekranlı kullanım konsepti ve yüksek teknolojili navigasyon: Audi Q8. Audi Q8 , parlak sekizgen tasarımı ve benzersiz şasisi ile Q ailesinin favorisi olmaya hazırlanıyor.

Audi Q8, fiyatları belli oldu! Yeni rakam dudak uçuklattı! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kaslı dikey ızgara, geri çekilen ön spoyler ve büyük hava menfezleri ile birlikte çevre çevresinde yüksek bir kontur oluşturarak kendinden emin görünümü vurgular.

Zarif bir şekilde kavisli tavan çizgisi, hafif eğimli D sütunlarıyla son bulur ve 22 inç'e kadar olan tekerlek kemerlerindeki quattro çıkıntılara dayanır. Audi Q8 , yelpazesindeki en iyi standart MMI navigasyon ve bilgi-eğlence sistemini içerir.

Sistem, Audi'yi bir Wi-Fi erişim noktasına ve LTE Advanced standardına bağlayan bir veri iletim modülü içerir. Audi Connected Online Services, rota planlama sürecine tahmine dayalı işlevsellik ekler. Daha da iyisi, doğal dil ses kontrolü Audi Q8'i akıllı bir diyalog ortağı yapar. Bu özellik henüz Türkiye pazarında mevcut değil.

Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön