19 / 04 / 2024

Audi Q8 fiyatları belli oldu! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Audi Q8 fiyatları belli oldu! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupé'nin zarafetini, büyük bir SUV'nin pratik çok yönlü kullanım özelliğiyle birleştiriyor. Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Audi Q8, dört kapılı lüks bir coupé'nin zarafetini, büyük bir SUV'nin pratik çok yönlü kullanım özelliğiyle birleştiriyor. Zengin donanıma, kapsamlı bağlantı ağına sahip olan Audi Q8, arazi görevi için yeterince dayanıklı olarak görülüyor. Q8 hem iş yaşamı hem de boş zaman için güvenli bir refakatçi oluyor. Bu araç orijinal Audi quattro'dan alınan özellikler ve yeni singleframe ile etkileyici tasarım ile dikkat çekiyor. Cömert, şık iç mekân, dokunmatik işletim konsepti ve ileri teknoloji ürünü navigasyon: Audi Q8.

Sekizgen tasarımlı, gösterişli singleframe ile Audi Q8, Q ailesinin favorisi olmaya hazırlanıyor. Kaslı radyatör ızgarası dimdik durmakta ve öne çekilen spoyler ve geniş, çevresi oldukça belirgin konturlanmış hava menfezleriyle birlikte kendinden emin görünümü vurguluyor.

SUV da bir numara: Audi Q8 Nisan ayı fiyatı kaç lira? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Zarifçe kavislenen tavan çizgisi, yumuşak eğimli D-sütunlarında son buluyor ve 22 inçe kadar jantları barındıran tekerlek boşluk kemerlerinin üzerindeki quattro kabartmalarına dayanıyor. Işık şeridi, arkadaki birimleri birbirine bağlıyor. 

Audi Q8, standart olarak serisinin en üst bilgi eğlence sistemi olan MMI navigasyon plus'ı da bünyesinde bulunduruyor. Bu sistem, Wi-Fi kablosuz erişim alanı ve LTE Gelişmiş standardıyla Audi connect veri aktarım modülünü içeriyor. Audi connect çevrim içi servisleri, güzergâh planlama sürecine öngörücü özellikleri ekler. Tüm bunlara ek olarak, doğal dilde sesli kontrol, Audi Q8'i akıllı bir diyalog partnerine dönüştürür. Bu özellik Türkiye pazarında henüz sunulmuyor.

Peki, Audi Q8 fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön