20 / 04 / 2024

Audi RS Q8 fiyatlarına zam geldi mi?  İşte Audi RS Q8 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi RS Q8 fiyatlarına zam geldi mi?  İşte Audi RS Q8 28 Kasım 2022 fiyat listesi

 Audi RS Q8'nin kasım ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte  Audi RS Q8 28 Kasım 2022 fiyat listesi...



 Audi RS Q8 opsiyonel olarak azami hızı 250 km/s'den 280 km/s'ye yükseltilebiliyor veya 305 km/s elektronik olarak yönetebiliyor.

Genişletilmiş çamurluklar, tamponların karakteristik görünümü, geniş tekerlek izi ve RS tavan kenarı spoyleri, sportif dış görünümü vurguluyor. 

Audi RS Q8'in iç tasarımı, baştan sona RS'e özgü unsurlarla dizayn edilmiş durumda. Opsiyonel kırmızı RS tasarım paketi, aracın iç kısmına çarpıcı vurgular ekliyor. 

Audi RS Q8², gücü her bir tekerleğe seçici olarak dağıtan isteğe bağlı quattro spor diferansiyel ile size sürekli dört tekerlekten çekiş quattro sunuyor. Karakteristik RS ayarına sahip uyarlanabilir havalı spor süspansiyon, çevik tepki ve üstün yol tutuş dengesi için dört tekerlekten direksiyon, bu ekstra dokunuşu ekliyor.

Geniş hava girişlerine sahip RS tamponu, karakteristik ön spoyler ve RS ile farklılaştırılmış petek yapılı radyatör ızgarası, ön görünümde etkileyici vurgular oluşturuyor. Çarpıcı siluet, güçlü duruşunun altını çiziyor.

Audi RS Q8²'nin iç mekanı, her yolculukta size çeşitli şekillerde yardımcı olan çok çeşitli dijital teknolojilerle donatıldı. Audi sanal kokpitindeki RS'ye özel ekranlar size tork, performans, hızlanma, tur süreleri ve G-kuvvetleri hakkında istediğiniz bilgileri veriyor.

Audi RS Q8² birçok olasılığa açık. Etkileyici performansının yanı sıra, mükemmel günlük kullanılabilirlik de sunyor. Koltuklar yatırıldığında daha da fazlasını sunuyor: Bu, depolama alanını 1.755 litreye çıkarıyor. Üç kişilik arka koltuk sırası standart olarak ileri geri hareket ettirilebiliyor.

Peki, Audi RS Q8 fiyatları ne kadar? İşte 28 Kasım 2022 Audi RS Q8 fiyat listesi...


Geri Dön