28 / 03 / 2024

Audi RS Q8'e dev zam! Fiyatı görenleri şaşırtıyor! İşte Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS Q8'e dev zam! Fiyatı görenleri şaşırtıyor! İşte Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Audi RS Q8'nin Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte  Audi RS Q8 25 Aralık 2022 fiyat listesi...



 Audi RS Q8 opsiyonel olarak azami hızı 250 km/s'den 280 km/s'ye çıkabiliyor ya da 305 km/s elektronik olarak yönetilebiliyor. 

Genişletilmiş çamurluklar, tamponların karakteristik görünümü, geniş tekerlek izi ve RS tavan kenarı spoyleri, sportif dış görünüme vurgu yapıyor.

Audi RS Q8'in iç tasarımı, baştan sona RS'ye özgü unsurlarla dizayn ediliyor. Opsiyonel kırmızı RS tasarım paketi, otomobilin iç kısmına çarpıcı detaylar ekliyor. 

Audi RS Q8, gücü her bir tekerleğe seçici olarak dağıtan isteğe bağlı quattro spor diferansiyel ile kullanıcıya sürekli dört tekerlekten çekiş quattro sunuyor. 

Geniş hava girişlerine sahip RS tamponu,  RS ile farklılaştırılmış petek yapılı radyatör ızgarası ve karakteristik ön spoyler, ön görünümde etkileyici vurgular yapıyor. Çarpıcı siluet, güçlü duruşa vurgu yapıyor.

Audi RS Q8'nin iç mekanı, her yolculukta sürücüye çeşitli şekillerde yardımcı olan çok çeşitli dijital teknolojiler vadediyor. Audi sanal kokpitindeki RS'ye özel ekranlar kullanıcıya tork, performans, hızlanma, tur süreleri ve G-kuvvetleri hakkında istenilen bilgileri veriyor.

Audi RS Q8 etkileyici performansının yanı sıra, mükemmel günlük kullanılabilirlik de sunuyor. Koltuklar yatırıldığında daha da fazlasını sunuyor: Bu, depolama alanını 1.755 litreye yükseltiyor. Üç kişilik arka koltuk sırası standart olarak geri ileri hareket ettirilebiliyor.

Peki, Audi RS Q8 fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Aralık 2022 Audi RS Q8 fiyat listesi...


Geri Dön