29 / 03 / 2024

Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yenilikçi teknoloji ve sezgisel dinamiklerle buluşan Audi RS7 Sportback,dört kapı ve beş koltuk seçeneği ile bütün gözleri üzerine çekiyor. Peki, Audi RS7 fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 güncel Audi RS7 fiyat listesi...



Yenilikçi teknoloji ve sezgisel dinamiklerle buluşan Audi RS7 Sportback,dört kapı ve beş koltuk seçeneği ile bütün gözleri üzerine çekiyor. Petek desene, koltuk ısıtmasına, entegre koltuk başlıklarına ve sırtlıklarda RS kabartmaya sahip olan RS7 ilgi odağı oluyor.

Sportif tavan çizgisi ile Audi RS 7 Sportback çarpıcı tasarımı ile her yönden etkilemekte asla başarısız olmuyor. 

Önde ve arkada geniş tekerlek kemerli karakteristik RS geniş gövdesi, kesintisiz LED ışık şeridi ve geniş Audi çerçevesiz Singleframe ızgarası, olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir.

Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? En uygun Audi RS7 ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Opsiyonel siyah stil paketi Audi RS 7 Sportback'e daha da dinamik bir görünüm sağlıyor. Marşpiyelerdeki eklentilere, ön spoylere, ön yan kanatlara, yan camlardaki kaplama şeritlerine ve difüzör eklentisine , arka. Audi halkaları ve parlak siyah RS 7 logosu da istek üzerine temin edilebilir.

Peki, Audi RS7 fiyatları ne kadar? Audi RS7 Sportback fiyatları kaç TL? Audi RS7 Sportback 100 KM'de ne kadar yakar? Audi RS7 fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Temmuz 2022 güncel Audi RS7 fiyat listesi...


Geri Dön