19 / 04 / 2024

İstanbul'da özel yurt fiyatları dudak uçuklattı! İstanbul'da okumak hayal oldu! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da özel yurt fiyatları dudak uçuklattı! İstanbul'da okumak hayal oldu! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Peki, İstanbul'da özel yurt fiyatları ne kadar? İstanbul'da özel yurt fiyatları kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Milyonlarca adayın katıldığı YKS üniversite sınavı sonuçları açıklandı. Adayların tercih serüveni, ay sonunda başlayacak. Türkiye'nin en kalabalık şehiri İstanbul'da binlerce üniversite öğrencisine yenileri eklenecek.

İstanbul'da 13 devlet, 44 de vakıf üniversitesi yer alıyor. Kentte 3 de vakıf meslek yüksek okulu bulunuyor. Tercih sürecine girilmesiyle beraber üniversite öğrencisi olmak için hazırlanan gençleri şimdi de yurt endişesi sardı.

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Cumhuriyet Gazetesi, İstanbul'daki özel öğrenci yurdu fiyatlarını araştırdı.

 İstanbul da özel yurt fiyatları dudak uçuklattı! İstanbul da okumak hayal oldu! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni akademik senede özel öğrenci yurt fiyatları dudak uçuklatıyor. Yurt işletmecileri ise yükselen enflasyon, enerji ve personel maliyetlerini neden göstererek bu ücretlerin yeterli olmadığını ve hatta enflasyondan korunmak adına bazı kalemlerde de kısıtlamaya gidebileceklerini belirtiyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Didem Ernez'in haberine göre; Kredi Yurtlar Kurumu'nun sağladığı yurt imkanı sınırlı sayıda olduğu için devlet yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler özel yurtlara yerleşmek zorunda kalıyor.

Peki, İstanbul'da özel yurt fiyatları ne kadar? İstanbul'da özel yurt fiyatları kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön