26 / 04 / 2024

AVM'ler bayramda açık mı 2020?

AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını alışveriş merkezlerini de etkiledi. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2020? Alışveriş merkezleri bayramda açık olacak mı? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı?



AVM'ler bayramda açık mı 2020 sorusunun cevabı Ramazan ve Kurban bayramlarında  en çok aratılan konular arasında bulunuyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Vatandaşların Ramazan ve Kurban bayramlarında en çok merak ettiği konular arasında AVM'ler bayramda açık mı 2020 sorusu bulunuyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı sorusunun cevabı Ramazan ve Kurban bayramlarında oldukça merak edilen ve vatandaşlar tarafından da sıklıkla aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün yüzbinlerce vatandaşın ziyaret ettiği alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri dönemlere göre değişiyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla kapılarını geçici bir süreliğine kapatan alışveriş merkezleri 11 Mayıs itibariyle yeniden hizmet vermeye başladı. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Haftanın 7 günü açık olan alışveriş merkezleri genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. AVM'ler bayramda açık mı 2020?

Açılış ve kapanış saatleri bayramlarda ve yılbaşında değişen alışveriş merkezleri bayram boyunca geç saatlere kadar hizmete açık oluyor. Ancak bu bayram İçişleri Bakanlığı 4 günlük sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir genelge yayınladı. Genelgede sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler de belirtildi. Kısıtlamanın olduğu 23 Mayıs Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2020'de sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı olacak. 


AVM’lerde köklü dönüşüm başlıyor!


Geri Dön