28 / 03 / 2024

Ayakkabı yenilemek isteyenler o tarihi bekleyin! Ayakkabılara büyün indirm geliyor! 

Ayakkabı yenilemek isteyenler o tarihi bekleyin! Ayakkabılara büyün indirm geliyor! 

Türkiye, seyreden dalgalı enflasyon ve dolara endeksli ekonomik sürecin getirdiği nokta bir çok ürünün zamlanması ile devam ediyor. Havaların 'kış'a dönmesi yeni ihtiyaçların ortaya çıkmasına neden oldu en büyük ihtiyaç ise ayakkabı. İşte tam da bu noktada Tüm markalarda geçerli olacak büyük indirim



SON DAKİKA OLARAK DUYURDULAR: AYAKKABI ALACAKLARA BÜYÜK MÜJDE

Son dönemde yükselen enerji giderleri ve yan sanayi ürünlerinde yaşanan ücret yükselişi birçok ürünün ücretini etkilemiş durumda. Bu durumda müşteri kaybeden ayakkabı sektörüne AYMOD Ayakkabı ve Moda Fuarı evvelinde yan sanayicilerden nefes aldıracak bir karar duyuldu. 30 Ocak’ta iki sektörün temsilcilerinin de katıldığı 
toplantıda sanayiciler için yüzde 10 indirim tavsiyesi kararı çıktı. Bu indirim kaçmaz.

Ayakkabı yenilemek isteyenler o tarihi bekleyin! Ayakkabılara büyün indirm geliyor! 


TÜM MARKALARDA UYGULANACAK

Alınan karar ile beraber yurt içinde piyasadaki ücretlerin dengelemesi istenilirken, dernek aracılığı ile yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Ayakkabı Sanayicileri ve Ayakkabı Yan Sanayicileri olarak, bizler bir bütünün parçasıyız. Ayni geminin içinde yer alıyoruz ve birbirimize kuvvet vererek rotamızı çiziyoruz. 30 Ocak 2023 tarihinde iki sektörün kıymetli katılımcılarıyla yaptığımız oturumda dünyanın ve ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlar, küresel enerji krizi sebebiyle; yaşanan ücret farklılıkları ve ayakkabı üreticilerinin ve ayakkabı yan sanayi üreticilerinin de bu farklı şartlar sebebiyle fiyat oluşturamama problemini aramızda konuştuk."

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön