25 / 04 / 2024

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.



Aydın Nazilli Yıldıztepe mahallesinde 81. sokakta Migros Tet'in alt tarafında farklı, insana önem veren anlayışıyla Emlak Sarayı görkemli bir açılış törenle açıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla yapılan açılış törenine işyeri sahibi Yusuf Kutlu ve ailesi, emlakçılar ve yakınları katıldı. Kurdele kesiminde açılış duası yapıldı. Yapılan açılış duasının ardından, açılış kurdelesi Başkan Haluk Alıcık ve davetlilerin katılımıyla kesildi. Davetlilere kuru pasta ve içecek ikram edildi. 


"KALDIĞIMIZ YERDEN YEPYENİ PROJELERLE" 

Emlak sektöründeki 7 yıllık deneyimin son iki yıldır da inşaatla birleştirerek yenilikçi farklı bir anlayışla hizmet vereceklerini ifade eden Emlak Sarayı sahibi Yusuf Kutlu, "7 yıldan bu yana emlak sektörünün içindeyim. Son iki yıldır da inşaat piyasasına girdik, inşaat yapmaya başladık. Bu güne kadar bir emlak firmasında 2 ortak yaptık. Simdi de bugünkü açılışla piyasanın hareketlenmesi ve kendi inşaatlarımızın yoğunluğundan dolayı kendi işimi açmaya karar verdim. Son 15 gündür de bu ofisi bu hale getirdik. Bugün Başkan Haluk Alıcık ve davetlilerimizin katılımıyla güzel bir açılış yaptık. Bundan sonrası içinde yeni hedefler, yeni projelerle hizmet etmeye çalışacağız. Kaldığımız yerden yepyeni projelerle devam edeceğiz. Aynı zamanda inşaatlarımıza da devam ediyoruz. " 


''MARKAMIZI KURUMSAL YAPACAĞIZ" 

Yenilikleri ve farkı bizde görün diyen Emlak Sarayı sahibi Yusuf Kutlu, "Hedeflerimiz büyük. Bizim amacımız markamızı kurumsal yapmaktır. Projelerimizi daha da büyütmek, Nazilli'ye yeni projelerle hem görsel hem işçilik olarak yeni konutları yapmak için çalışacağız. Emlak piyasayı yeniliğe aç bir sektör. Yenilikleri takip ediyoruz. Yenilikleri ve farkı bizde görün" ifadeleri kullandı. 




Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön