16 / 04 / 2024

Aydın Emlak Sarayı nerede

Aydın Emlak Sarayı nerede

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın ile Fatih Şişoğlu dün gerçekleşen düğünle ile dünya evine girdi...

Aydın Emlak Sarayı nerede Haberi

Aydın Emlak Sarayı nerede

Aydın Nazilli Yıldıztepe mahallesinde 81. sokakta Migros Tet'in alt tarafında farklı, insana önem veren anlayışıyla Emlak Sarayı görkemli bir açılış törenle açıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla yapılan açılış törenine işyeri sahibi Yusuf Kutlu ve ailesi, emlakçılar ve yakınları katıldı. Kurdele kesiminde açılış duası yapıldı. Yapılan açılış duasının ardından, açılış kurdelesi Başkan Haluk Alıcık ve davetlilerin katılımıyla kesildi. Davetlilere kuru pasta ve içecek ikram edildi. 


"KALDIĞIMIZ YERDEN YEPYENİ PROJELERLE" 

Emlak sektöründeki 7 yıllık deneyimin son iki yıldır da inşaatla birleştirerek yenilikçi farklı bir anlayışla hizmet vereceklerini ifade eden Emlak Sarayı sahibi Yusuf Kutlu, "7 yıldan bu yana emlak sektörünün içindeyim. Son iki yıldır da inşaat piyasasına girdik, inşaat yapmaya başladık. Bu güne kadar bir emlak firmasında 2 ortak yaptık. Simdi...