19 / 04 / 2024

Bağcılar'a modern otopark ve pazar yeri yapılacak!

Bağcılar'a modern otopark ve pazar yeri yapılacak!

Bağcılar'da hayata geçirilecek olan katlı otopark ve pazar yeri projesi inşaatı önümüzdeki günlerde başlıyor. Projesi hazır olan 3 katlı ve 380 araçlık Yıldıztepe otopark ve pazar yeri 14 bin 506 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak.



Atatürk Havalimanı ile çevre yoluna yakın bir konumda bulunan Bağcılar ilçesinde yaşamı kolaylaştıracak modern projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda ilçe sakinlerine hizmet verecek olan Yıldıztepe katlı otopark ve pazar yeri inşaatına yakın zamanda başlanacak. 


380 ARAÇ PARK EDEBİLECEK


Otoparka girmek isteyen araçlar üst yoldan çatı katına kolaylıkla giriş yapabilecekleri gibi alt yoldan da zemin kattan  girerek araçlarını park edebilecekler.


Teras katı pazar kurulduğu günlerin haricinde otopark olarak ilçe sakinlerine hizmet vermeye devam edecek. Toplam 3 bin 626 metrekarelik oturum alanına kurulacak tesisin kullanım alanı 14 bin 506 metrekareden oluşuyor. 380 aracın park edebileceği bina, bodrum, zemin ve normal kat ile çatıdan oluşacak.


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, planladıkları projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirterek; “Yıldıztepe Mahallesine yaptıracağımız bu tesis, semte büyük bir rahatlama yaşatacaktır.  Hemşehrilerim düzenli bir şekilde pazar alışverişlerini yapacakları gibi otoparkı da rahatlıkla kullanabileceklerdir. İnşaatına en yakında başlanıp kısa sürede hizmete açacağız” dedi. 


Geri Dön