19 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark Evleri satılık!

Bahçekent Avrupark Evleri satılık!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Bahçekent Avrupark Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 1.394 tane daireden oluşan proje Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle yükseliyor.



Bahçekent Avrupark Evleri projesi 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre mesafede yer alıyor.


Bahçekent Avrupark Evleri projesi  Cihan İnşaat   ve Konut Yapı imzası taşıyor. Bahçekent Hoşdere 3. etapta bulunan projedeki dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçekent Avrupark Evleri projesi Emlak Konut GYO ve  TOKİ   güvencesiyle yükseliyor.  Toplam 1.394 tane daireden oluşan proje şehir parkı Hayat Park'a komşu lokasyonda bulunuyor. 


Bahçekent Avrupark Evleri projesinde oyun alanları, cami ve piknik alanları, okullar, spor alanları, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, restoranlar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, çim amfi, gölet bulunuyor.


Bahçekent Avrupark Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Projede dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön