26 / 04 / 2024

Bahçelievler ile TOKİ arasında yeni ve alternatif yol açılıyor!

Bahçelievler ile TOKİ arasında yeni ve alternatif yol açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesinde yer alan Serkent ile TOKİ bulvarı arasında ye ni bir yol açma ve de düzenleme çalışması başlattıklarını söyledi...



Öncelikle alt yapıya büyük önem verdiklerini bunun için 16 bin ton alt yapı ve stabilize malzemesi kullanarak zemin çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi İlçemize yakışır bir ulaşım ağını Kayserimize kazandırıyoruz. Mimarsinan Bahçelilerevler ile  TOKİ  Bölgesi Toplu Konut alanında yapılan bu çok yönlü çalışmada, öncelikle yolun zemin düsemle ve sertlik çalışması gerçekleştirilmektedir. Büyük tonajlı araçlara geçişlerine uygun inşa edilen yolun toplam uzunluğu 940 metre uzunluğunda olup 30 metre genişliğindedir. Alt yapının tamamlanması ile stonmastik asfalt ile yol asfaltlanacaktır. Yeni açılan bu yol hava şartları iyi olması durumunda Şubat ayında hizmete açılacaktır " dedi. 

Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında mevcut olan ancak uygulamada bulunmayan yolların açılmasına büyük önem verdiklerini hatırlan Başkan Memduh Büyükkılıç, şehir içi alternatif yollar ile şehir içerisinde güvenli, seri ve sağlıklı ulaşımı sağladıklarını kaydetti. 

Başkan Memduh Büyükkılıç, yol çalışmasının büyük bir hızla devam ettiğini ve bu yol ile büyük bir eksikliğin giderileceğini ve yoğun kullanılan bir yol olacağını sözlerine ekledi. 


Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön