25 / 04 / 2024

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi’nin Bahçeşehir’e kazandırdığı eserlere bir yenisi daha eklendi. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bahçekent Sitesi’nde hayata geçirilen 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, İlçe Sağlık Müdürü Deniz Bilgin ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ile İlçe Sağlık Müdürü Deniz Bilgin, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirerek hizmete açılan Aile Sağlığı Merkezi’nin tüm Bahçeşehirlilere hayırlı olmasını diledi. 

8 bin kişiye hizmet verecek

Hababam Sınıfı’nın unutulmaz isimleri Ahmet Arıman (Hayta İsmail), Tuncay Akça (Gülen çocuk) ve Dilaver Gür (Dilaver) gibi bazı usta oyuncularının da yer aldığı açılışta açıklama yapan Başkan Kartoğlu, “Hizmete açtığımız ve yaklaşık 8 bin kişiye hizmet verecek 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezimiz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun, burada hizmet verecek doktor ve hemşire arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

“Şehir Hastanesi Haziran 2020’de açılıyor”

Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak Başakşehir Şehir Hastanesi’nin Kayaşehir’de yükselmeye devam ettiğini dile getiren Kartoğlu, “İnşaat çalışmaları gece gündüz demeden büyük bir hızla süren Şehir Hastanemiz, inşallah önümüzdeki yıl haziran ayında hizmete girecek. 2 bin 700 yataklı dev sağlık kompleksi, 10 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak ve çevresinde günlük 100 bin kişilik sirkülasyon olacak. Mutluluğun şehri Başakşehir, böylece sağlığın da başkenti haline gelecek.” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön