18 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar'da açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar'da açılıyor!

2015-2016 yılında eğitim öğretime başlayacak olan Bahçeşehir Koleji irtibat bürosunun açılışında ilk konuşması yapan Abdulah Taş, 48 derslikli modern bir tesis inşa ettiklerini söyledi.



Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Bahçeşehir Koleji irtibat bürosunun açılışına Genel Müdür Devrim Karaaslanlı ile birlikte Genel Müdür Yardımcısı, Ail Rıza Lüle, Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ ve kurucular Abdullah Taş, Reha Tütüncü ve Halit Özutku katıldı. 


2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacak Kolej  Ankara  yolu üzeri Konya sapağından sonra çevre yolu üzerinde yapılacak olup Mart2015'te temeli aülacaktır. 13.000 m2 arsanın üzerine 10250 m2 kapalı alan,48 derslik, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, squash salonları,290 kişilik konferans Salonu, laboratuvarlar, kütüphane, buz pisti, teknolojik kulüp sınıfları ile Ağustos 2015'te yapımı tamamlanacak ve 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacak. 


Abdulah Taş, 48 derslikli modern bir tesis inşa ettiklerini söyledi. Konya çevre yolu TOKÎ konutları yakınında İlimizde açılacak olan Bahçeşehir kolejinin irtibat bürosunun açılışında ilk konuşmayı kuruculardan Abdullah Taş yaptı.Taş konuşmasında şu ifadelere yer verdi;" "Bahçeşehir Afyon Kolejinin 2015-2016 yılında açılışım yapıyoruz. Bunun ilk ayağı olarak bugün irtibat büromuzu açıyoruz. Konya çevre yolu  TOKİ  konutları yakınında 13 dönümlük arazi üzerinde lObin 500 metre kare kapalı alanlı okulumuzu 20152016 öğretim yılında hizmete açacağız. Anaokulu, ilkokul, ortaokul bahçeşehir koleji olarak, lise kısmını da Uğur hazırlık lisesi olarak önümüzde ki yıla hazır hale getireceğiz" dedi "Afyon'umuza hayırlı olsun" Taş; "Okulumuzun yetişmesi konusunda en ufak bir tereddüdümüz yok. Bu süreç içerisinde zamanında yetişecektir. 


Okulumuz açıldığında da göreceksiniz, iyi bir marka, iyi bir sistem, son teknolojiyi kullanarak ekibimizle birlikte adeta yüreğimizi eritircesine bu markanın zirvede olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 48 derslikli, her türlü sosyal donatıları olan komple bir eğitim kampüsü inşa ediyoruz, Afyon'umuza hayırlı olsun" diye ifade etti 21 yıllık bir kolej Daha sonra söz alan, Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ise; "Bahçeşehir Kolejleri 21 yıllık bir kolej. 

1994'de Enver Yücel tarafından kurulan, Türkiye'nin 109 noktasında varız. Biz Afyon'a daha önce gelmeyi istemiştik. 

Bizim derdimiz hemen okul açalım, içini dolduralım diye değil, doğru insanlarla doğru projeyi yapmak için bekledik. 


Afyon'da ki iş ortağımız da Abdullah Bey, Önümüzdeki yıl eğitim-öğretime başlayacak olan Bahçeşehir kolejinin irtibat bürosunun açılışına ilgi yoğun oldu. 

kendisi yıllardır Afyon'da,en son Fen Lisesi'nin müdürüydü, aym zamanda Uğur Dershanesinin kurucusu. Biz Afyon'da Abdullah Bey'e güvenerek Bahçeşehir Kolejinin markasını ve logosunu Afyon'a getirmek için karar verdik" dedi. 


Sektörde lideriz Biz Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye'de eğitimi öğretimi şekillendiren bir kurumuz diyen Karaaslanlı şöyle devam etti; "Takip edilen bir kurumuz, bu sektöründe lideriyiz. Öyle olmak zorundayız ve de öyleyiz. Genel Müdürlüğümüz de çok güçlü bir eğitim öğretim kadrosu var. Bu eğitim öğretim kadrosu 24 saat çocuklarımıza anaokulundan, liseye kadar her türlü im kam sağlıyor. Aynı zamanda da çok güçlü kurumsal iletişim ve pazarlama ekibimiz var. Mutfakta ne yapıyorsak onları da sizlere servis ediyoruz ve en iyi kurumsal bir dille sunuyoruz. 


Bizim ticari anlayışımız yaptığımızı söylemek, söylediğimizi de yapmaktır. Ayrıca, bulunduğumuz her bölgede, hem akademik olarak birinciyiz hem de İngilizceyi en iyi öğreten kurum olarak tanınıyoruz. 

TEOG başanlannda da Türkiye'de en çok şampiyon veren ve en yüksek ortalaması olan okuluz" dedi. 

Daha sonra Bahçeşehir Koleji irtibat bürosunun açılış pastası birlikte kesilerek toplu fotoğraf çekimi yapıldı


Türkeli Gazetesi


Geri Dön