25 / 04 / 2024

Bakan açıkladı tam 25 milyon TL bugün hesaplara yattı

Bakan açıkladı tam 25 milyon TL bugün hesaplara yattı

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, toplamda 25 milyon 414 bin 535 liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kirişçi, "Bugün üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı olsun." dedi.



Kirişçi, geleneksel kıyı balıkçılığının kayıt altına alınması için de 18 milyon 635 bin 700 liralık destek sunduklarını kaydetti.

Kırsal kalkınma desteği için ise 6 milyon 778 bin 835 lira ödeme yapıldığını belirten Kirişci, 25 milyon 414 bin 535 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün hesaplara aktarıldığını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön