04 / 05 / 2024

Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz'da hesaplarda!

Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz'da hesaplarda!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den milyonlarca vatandaşı ilgilendiren güzel haber geldi. Bakan Bilgin, haziran ayına yönelik nakdi ücret desteği ödemelerinin yarından itibaren yapılacağını duyurdu.




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin haziran ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin yarından itibaren hesaplara geçeceğini duyurdu.  Nakdi ücret desteği ödemeleri, vatandaşların banka hesapları üzerinden yapılacak. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemeleri ise ptt üzerinden yapılacağını söyledi.

A Haber'de yer alan habere göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklileri sevindirecek güzel haberi de açıkladı. Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihinde hesaplara geçeceğini aktardı.

 Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz da hesaplarda!

Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bayram ikramiyeleri Sosyal Sigortalar Kurumu emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerimize 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek. Alın teriyle ekonomimize katkıda bulunan tüm emeklilerimizin ve ailelerinin Kurban Bayramı'nı şimdiden kutluyorum" ifadesini kullandı. 

Bakan Bilgin açıkladı: Ödemeler 9 Temmuz da hesaplarda!

 

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı sona erdi!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön