24 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den asgari ücrete Temmuz'da ek zam açıklaması: İşte enflasyon farkıyla hesaplanan asgari ücret maaşı

Bakan Bilgin'den asgari ücrete Temmuz'da ek zam açıklaması: İşte enflasyon farkıyla hesaplanan asgari ücret maaşı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, hükümetin memurları kapsayan 3600 ek gösterge düzenlemesinden sonra asgari ücretli ve emeklilere de Temmuz zammıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bilgin, zam çalışmalarında 'enflasyon' farkını dikkate alacaklarını ifade etti.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanı ilgilendiren "asgari ücrete Temmuz'da ara zam" çalışmalarıyla ilgili hüümetin geldiği son evreyi açıkladı.

Asgari ücrete yapılacak ek zamda enflasyn farkının dikkate alınacağını açıklayan Bilgin, çalışanların hayat pahalılığı karşısında ezdirilmeyeceğini ifade etti.

Bilgin, “Çeşitli konumlarda bulunan emeklileri kapsayan, sadece enflasyon farkını değil onların sosyal konularını destekleyecek bir çalışmayı sürdürüyoruz. Temmuz ayında bütün çalışanlarımızın yüzünü güldürecek, hiç olmazsa ‘enflasyona karşı benim devletim benim yanımda’ dedirtecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır” dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön