29 / 03 / 2024

Bakan Bilgin'den emekli ve memuru heyecanlandıran flaş açıklama

Bakan Bilgin'den emekli ve memuru heyecanlandıran flaş açıklama

Son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, emekli ve memurlara müjde verdi. Bakan Bilgin "Emekli ve memurlara temmuz ayında enflasyon farkının üzerinde zam yapacağız." dedi.



"ENFLASYONUN ÜZERİNDE ZAM YAPILACAK"
Daha önce hiç göstergesi olmayanlara gösterge verdik. Temmuz'da yapacağımız düzenlemeyle birlikte bu rakamlar kamu çalışanlarımıza nefes aldıracak. Enflasyon diyelim ki yüzde 37-40 ne gerçekleşirse ne olursa olsun enflasyonun üzerinde kamu çalışanlarımıza zam yapacağız.

"HAFTA BAŞINDA PAYLAŞACAĞIM"
Emekli işçilerimizi de koruyacağız. Çalışan işçilerimizi de korumak bizim görevimizdir. İşçi sendikaları, işveren sendikalarıyla görüştüm, çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki hafta başında ya da ortasında bunu da kamuoyuyla paylaşacağım. Türk devleti söz verdi, onları enflasyona ezdirmeyecek."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön